OM OSS

Som så mange av de andre suksessrike seilloftene i verden ble Hyde Sails til på grunn av regatta, og da spesielt entypeklasser. Behovet for å perfeksjonere kvaliteten på seilene blir mye tydeligere i regatta med identiske båter enn i andre former for seiling. Erfaringene fra å lage seil med akkurat den riktige formen, med materialer i topp kvalitet og dyktig håndverk har vi tatt med oss videre til alle seilene vi produserer.

For 50 år siden etablerte vi oss som Musto and Hyde. Den berømte røde logoen vår med entypeklassen Flying Dutchman var et symbol på Keith Mustos suksess i OL. Og mens Keith Musto videre etablerte sitt velkjente klesmerke, så fortsatte seilmakerne å utvikle seil for alle typer båter. I dag har Hyde Sails et av verdens største utvalg av seil, og produserer seil til alt fra optimistjoller til store cruisere.

Hyde Sails produserer årlig rundt 40 000 seil på vår moderne fabrikk på Filippinene. Der har vi 235 høyt skolerte ansatte som jobber under ryddige forhold. Seilloftet er styrt fra hovedkontoret i Storbritannia, der også salg, forskning og utvikling finner sted.

For å yte god service har Hyde Sails et internasjonalt nettverk av agenter og distributører, slik at du kan finne en representant i nærheten. I Norge er det Seilbåtsenteret som er distributør.

Vi produserer mange seil for andre seilmakere og for større båtbyggere, slik som Laser. Likevel er kjernevirksomheten vår å lage gode seil etter mål for individuelle kunder. Vi får tak i gode materialer til konkurransedyktige priser, noe som gjør oss i stand til å tilby kvalitetseil bygd på godt håndverk og lange tradisjoner til gode priser! (selv om de ikke er urealistisk billige – kvalitet koster). Med seilmakere er det ofte slik at du får hva du betaler for, men du skal ikke behøve å tømme sparekontoen for å få gode seil. Vi lover ikke de billigste seilene, men vi lover gode seil til en god pris, med topp design og materialer. Hvis dette høres ut som seil for deg, så ta kontakt med oss i Seilbåtsenteret – uansett hvilken båt du har – så kan vi finne ut hva du trenger, og komme med et uforpliktende tilbud for din båt og behov.

GET THE LATEST OFFERS, NEWS & UPDATES

By submitting this form, you confirm that you have read and agreed to our privacy policy.

© 2024 Dinghy, Keelboat and Yacht Sail Company All rights reserved.